w

Solide båter

Targa er kjent for å være sjøens 4x4, og Ferd Aurora er intet unntak.

12.04.201615:24 seria demo

Ferd Aurora

Ferd Aurora er navnet på vår Targa 31. Dama er bygget i 1999 og hun har blitt tatt godt vare på og har jevnlig fått oppgraderinger og vedlikehold, noe som vises i dag. Targa er kjent for å være sjøens 4x4, og Ferd Aurora er intet unntak. Selv om fisketurer er best i godt vær, er den nordnorske naturen uforutsigbar. Derfor er det en underliggende trygghet i å ha en sjødyktig båt med dobbel motorinstallasjon.

Kos deg ombord

Alle fasiliteter finnes for lange dager og kvelder på de gode fiskeplassene. Toalett, varmt og kaldt vann i springen, kjøleskap og gassbluss er bare noe av det som gjør båtturen behagelig! En stor oppvarmet kabin gjør at man kan sitte behagelig og ta seg en kopp kaffe mens vi drar ut mot fiskefeltet eller varmer oss mellom øktene. Det er overnattingsplass til 5 personer om bord fordelt på for- og akterkabin

Godt med plass

Stort for- og akterdekk gjør at det er god plass til å fiske. Den høye rekka gjør at det er trygt for både små og store å bevege seg rundt hele båten.

Topp sikkerhet

Sikkerhet er i høysetet. Derfor har vi dobbelt opp av det meste om bord. Kartmaskin, radarer og radioer, for å nevne noe. Alt av pålagt utstyr som SOLAS-godkjente redningsvester og redningsflåte er på plass, og dobbel motorinstallasjon og drev bringer oss alltid frem dit vi skal.

Vi finner fisken til deg

Til ekkolodd har vi fått montert Lowrance HOOK 9 om bord. Avansert CHIRP-teknologi kombinert med et krystallklart høyoppløselig bilde gjør fiskeletingen til en lek. Hvis fisken er der, så ser vi den!

Mer tid til fisking

Under dekk har båten 400 hk fordelt på to motorer som gir en behagelig cruisefart på over 20 knop. Dermed vil vi bruke mindre tid på kjøring, og mer tid på fisking! Det betyr også at vi når de gode fiskeplassene selv om de er et stykke unna.